

Blomkålssalat med macadamiapesto – en rigtig sommersalat med masser af sprøde grøntsager og en lække fed pesto.
Salaten kan spises til det meste, men passer måske særligt godt til grillmad, fisk, fjerkræ eller toppet med spiseklare kikærter.
TIP! Du kan sagtens erstatte macadamianødder med cashewnødder i pestoen, men brug endelig macadamianødder, hvis du kan få fat i dem – de giver nemlig en lidt anden og meget ‘fed’ og lækker smag til pestoen.
Tilbehør til 4 personer + overskydende pesto
Macadamiapesto
200g macadamianødder
200g mild olivenolie
2 små potter frisk basilikum
1 lille potte frisk kruspersille
1 stort fed hvidløg
Saften af 1 citron
Himalayasalt
Blomkålssalat
1 stort blomkål
2 store røde snackpeberfrugter
1 bundt forårsløg
½ portion macadamiapesto (se opskrift ovenfor)
50g pinjekerner, tørristede
Macadamiapesto
1. Kombiner alle ingredienserne i en foodprocessor og blend sammen til en cremet pesto.
2. Smag pestoen til.
3. Rester af pestoen kan holde sig en uges tid på køl, eller fryses ned for endnu længere holdbarhed.
Blomkålssalat
1. Rens og skyl blomkål, peberfrugter og forårsløg.
2. Del blomkålet i små mundrette buketter.
3. Halver peberfrugterne, fjern stilk, frø og frøstole og skær dem i tynde strimler.
4. Skær forårsløgene i tynde skiver.
5. Bland grøntsagerne sammen med ½ portion pesto – vend sagerne godt sammen, så alt dækkes af pesto.
6. Drys salaten med tørristede pinjekerner umiddelbart inden servering.
Kunne du li’ opskriften?
Du finder mange flere lignende opskrifter i mine eBøger, som alle netop nu er sat ned med min. 50%!
Se de forskellige titler, priser og se uddrag fra bøgerne – med masser af gratis opskrifter! – lige her i min shop.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.