

…der smelter på tungen – det er guf!
Farligt vanedannende, hvis du da er til chokolade med sød og salt lakridssmag…
Til ca. 15 små hjerteformede chokolade
150g mørk chokolade fx Vivani 92%
50g klaret smør
½-1 tsk. lakridsekstrakt
Havsalt
Smelt den mørke chokolade og det klarede smør sammen i en lille kasserolle over meget lav varme.
Alternativt kan det også gøres over vandbad.
Når chokolade og smør er smeltet sammen og rørt blankt, smages massen til med lakridspulver og havsalt.
Der skal altid lige lidt mere havsalt i, end man tænker – smag dig frem, det skal smage lidt salt.
Når chokolademassen er perfekt (og den er rørt godt igennem, så der ikke er klumper af lakridspulver), hældes den i egnede forme. Fx chokoladeforme af silikone eller små chokolade folieforme.
Stil chokoladerne på køl et par timer, indtil de er stivnede.
Chokoladerne smelter, hvis de får det for varmt (fx inde i munden), så opbevar dem på køl i et lukket glas og haps af dem, når du får lyst til lidt lækker chokolade med sød og salt lakridssmag.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du helt gratis mini eBogen ‘1-2-3-IS’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!