

Jeg kommer nemt til at sidde fast i de samme retter og opskrifter uge efter uge – lækkert, men ikke super varieret og det kan godt blive lidt kedeligt.
Har du det på samme måde?
For at ryste posen lidt, vil jeg hver uge lave et inspirationsindlæg, hvor jeg finder 5 tidligere publicerede opskrifter frem fra gemmeren.
Læs med, hvis du er klar til at opdage nye favoritter!
Mandag
Spinatpesto med mandler – hvis du vil have en vidundereliksir på hånden, som kan pifte alt fra spejlæg til hakkebøffer til salatdressinger til en omgang spaghetti op – så lav pesto! Pesto kan bruges til så mange ting og er fantastisk at have stående som fast inventar i køleskabet (…det kan i øvrigt også sagtens fryses, så du behøver ikke at lave en ny portion hver uge). Her er pestoen lavet på bl.a. spinat og mandler og den er intet mindre end finger lickin’ good!
Tirsdag
Sprødstegt kylling med orange fritter – spatchcock metoden er min foretrukne til tilberedning af kylling og det er netop den, jeg har anvendt her. Metoden sikrer altid super saftigt og lækkert kød og en noget kortere tilberedningstid – SÅ mums! Har du kylling tilovers, så brug det fx i en lækker frokostsalat (…husk at toppe med masser af spinatpesto!).
Onsdag
Verdens bedste kerneknækbrød – sprødt og knasende kerneknækbrød, der udover at være en guddommelig spise ‘as is’ eller med pålæg, også snildt kan bruges som lækkert drys på salater, supper, osv.
Torsdag
After 8 is – hvis du har en foodprocessor eller stærk blender, så kan du nyde denne labre is bare få minutter efter, at lysten melder sig. Udover at være super nem at lave, så er denne is også temmelig sund – den består nemlig primært af frugt og grønt!
Fredag
Rootza med pastinakbund – en rootza er i al sin enkelhed bare en pizza, hvor bunden er lavet af rodfrugter i stedet for melbaseret dej (…uden tvivl en af mine favoritmåder at indtage grøntsager på – NAM!). Denne bund laves på revne pastinakker, som er i sæson lige nu – og ja, fyldet kan du variere efter ønske, selvom jeg selvfølgelig varmt anbefaler netop denne kombination med bl.a. hakket oksekød, svampe og græskarkerner.
Det var lidt blandede bolsjer til din maduge – jeg håber, at du har fået mod på at prøve et par nye opskrifter!
Anbefaling – hvis du kun skal lave én ny opskrift denne uge så vælg:
Spinatpesto med mandler – pestoen får denne uges anbefaling, da den har potentiale til at gøre hele din uge bedre (i hvert fald på madfronten – jeg kan desværre ikke love dig, at den vil forbedre din uge generelt…).
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.