

Jeg prøver at holde min madlavning og min madlavningsstil meget simpel.
Der er dog et par ufravigelige regler:
#1 Smag maden til. Altid.
#2 Alle gode retter starter med min. 500g løg (der er få undtagelser (denne opskrift fx)).
#3 Gå aldrig – aldrig! – ned på toppings, snask og dyppelse.
#4 Vand er ikke en ingrediens i pesto.
Og der er sikkert et par regler mere, men i hvert fald…
De her tacos bestående af bløde plantain tortillas, avocado, krydrede kødstrimler, ostesauce, lynsyltede rødløg og frisk koriander lever under alle omstændigheder 3000% op til regel #3 – der mangler bestemt ikke noget!
TIP! Hvis du for alvor vil kræse om dine smagsløg, så lad kødet marinere i minimum 12, men meget gerne op til 48, timer – du vil ikke fortryde den ekstra ventetid!
Til 2 personer (4 tacos til hver)
Kødstrimler
300g kødstrimler
1 spsk. stødt mild paprika
½ spsk. stødt røget paprika
½ spsk. stødt spidskommen
½-1 tsk. chilipulver
1 spsk. honning
Havsalt og olivenolie
Plantain tortillas (lav 1 portion = 4 tortillas til hver)
Du finder opskriften her
Ostesauce uden muuh (du skal bruge ¼ portion)
Du finder opskriften her
Lynsyltede rødløg
Du finder opskriften her
I øvrigt
2 avocado
2 lime
1 lille potte frisk koriander
Kødstrimler
1. Bland krydderier, honning, havsalt og olivenolie sammen. Du skal bruge nok olie til, at du har en lind marinade.
2. Dump kødstrimlerne ned i marinaden, vend godt rundt og lad dem marinere på køl i 12-48 timer.
3. Når det er tid til at stege kødstrimlerne, fjernes overflødig marinade (skrab det fx af kødstrimlerne med en ske eller brug dine fingre) og de steges i små portioner i lidt fedtstof på en pande.
Plantain tortillas
Du finder opskriften her
Ostesauce uden muuh
Du finder opskriften her
Lynsyltede rødløg
Du finder opskriften her
I øvrigt
1. Halver avocadoerne, fjern stenene og skrab kødet ud med en spiseske.
2. Mos avocadokødet sammen til en rustik mos med en gaffel og smag til med limesaft.
3. Hak korianderen groft.
Retten samles
Fyld de små tortillas med avocadomos, kødstrimler, ostesauce, lynsyltede rødløg og masser af koriander – dryp evt. med lidt limesaft inden servering.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du eBogen ‘Boost dit immunforsvar’ samt mailserien ‘De 7 bedste tips til en vinter med færre sygedage’ , når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.