

I dag fylder jeg 30 og det skal fejres med noget ekstra lækkert på bloggen!
I dagens anledning har jeg kreeret en super lækker sommerkage – nemlig en bund af mandelmarengs smurt med en mejerifri cashew-kokos-jordbærcreme, som toppes med masser af lækre friske jordbær. Muuuums!
Udover den lækre kage fejrer jeg også dagen med lidt andre gode ting – bl.a. kan du ugen ud hente et gratis eksemplar af min eBog ‘Istid’, som er fyldt med lækre og nemme opskrifter på is uden mejeriprodukter – du kan læse mere nedenfor.
Få et gratis eksemplar af ebogen ‘Istid’
T.o.m. på søndag d. 10. juni kan du hente min eBog ‘Istid’ helt gratis. Du finder den her.
Indtast rabatkoden ‘GRATIS’, når du bestiller den.
Spar 50% på mine mest populære eBøger – køb den store bogpakke for kun kr. 149!
T.o.m. på søndag d. 10. juni kan du købe den store bogpakke (som inkluderer mine 8 mest populære eBøger samt 4 bonustitler) til halv pris – kun kr. 149! Du finder info om bogpakken her.
Indtast rabatkoden ‘FOEDSELSDAG’, når du bestiller bogpakken.
Spar 30% på din første konsultation
Jeg har i anledning af min fødselsdag også besluttet at give 30% rabat på din første konsultation. Har du længe overvejet at gå i gang med naturmedicinsk behandling, så er nu et godt tidspunkt at slå til. Tilbuddet gælder t.o.m. søndag d. 3. juni. Skriv til mig på mail@sabinemurati.dk, hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet.
Du kan læse mere om konsultationer og hvad jeg tilbyder her.
OBS! Denne rabat kan ikke kombineres med andre rabatter.
TIP! Hvis du er vild med chokolade, kan du smøre marengsbunden med smeltet mørk chokolade og i øvrigt drysse kagen med hakket eller høvlet mørk chokolade eller kakaonibs.
OBS! Både jordbærcreme og mandelbund skal laves på forhånd, så gå i gang dagen før, at du skal bruge kagen.
Kage til 6-8 personer
Mandelmarengs
4 æggehvider (120g) (jeg har ikke prøvet, men jeg tænker, at æggehviderne nemt kan erstattes af en tilsvarende mængde aquafaba for et æggefrit alternativ (erstat tilsvarende 4 æggehvider, ikke 120g))
100g kokospalmesukker
200g mandelmel (af blancherede mandler)
Cashew-kokos-jordbærcreme
200g cashewnødder (rå og usaltede)
50g kokosolie uden smag, smeltet
100g kokossmør, blødgjort eller smeltet
200g jordbær, renset vægt
50g ahornsirup
Saften af ½ appelsin
1 tsk. vanillepulver
4 knsp. Himalayasalt
I øvrigt
400g jordbær
1 håndfuld friske mynteblade og evt. lidt spiselige blomster
Cashew-kokos-jordbærcreme
1. Overhæld cashewnødderne med kogende vand og lad dem stå i ca. 30 minutter (alternativt kan du også lade dem stå i blød i koldt vand natten over).
2. Dræn cashewnødderne og kombiner alle ingredienser i en foodprocessor eller kraftig blender.
3. Blend ingredienserne sammen til en cremet og klumpefri creme – det kan godt tage 10-20 minutter.
4. Når cremens konsistens er god, smages den til.
5. Hæld jordbærcremen op i en beholder og stil den på køl natten over.
Mandelmarengs
1. Pisk æggehviderne (eller aquafaba) stive.
2. Tilsæt kokospalmesukkeret og pisk det godt ind i æggehviderne – sukkeret skal opløses og massen sej og skinnende.
3. Vend forsigtigt mandelmelet i æggemassen.
4. Beklæd en springform med bagepapir og smør papiret med lidt smeltet klaret smør eller kokosolie uden smag.
5. Fordel dejen i springformen.
6. Bag kagebunden i en forvarmet ovn på 160C i ca. 60 minutter.
7. Lad kagebunden køle af og sæt den på køl et par timer eller natten over – tid på køl gør bunden klæg og sej.
Kagen samles
1. Rens jordbærrene og skær dem i halve eller kvarte.
2. Smør mandelmarengsbunden med jordbærcreme og top med friske jordbær, mynteblade og evt. spiselige blomster.
Kunne du li’ opskriften?
Du finder mange flere lignende opskrifter i mine eBøger, som alle netop nu er sat ned med min. 50%!
Se de forskellige titler, priser og se uddrag fra bøgerne – med masser af gratis opskrifter! – lige her i min shop.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.