

Super lækre havregrynskugler med bare 5 ingredienser (hvis vi altså undlader at tælle vand og salt med – det regner jeg med, at du fast har i køkkenet?).
Kuglerne er perfekte som snack, dessert eller måske endda som hurtigt morgenmadshaps på farten, hvis det skal gå rigtig stærkt.
TIP! Hvis du ikke kan tåle peanutbutter, men godt kan lide smagen, så prøv at bruge solsikkekernesmør (af ristede kerner) i stedet – det smager underligt nok enormt meget som peanutbutter! Hvis du ikke har lyst til peanutbutter (eller smagen), så kan andre slags nøddesmør sagtens bruges – prøv fx med mandel- eller cashewsmør. Du kan købe diverse slags nøddesmør i helsekostbutikker, større supermarkeder og i mange netbutikker – men du kan også nemt lave det selv.
Til ca. 24-28 kugler
200g glutenfrie havregryn
150g creamy/smooth peanutbutter m. salt
100g kokoschips
100g flydende mild honning eller ahornsirup
100g vand
¼-½ tsk. Himalayasalt (eller lidt mere, hvis din peanutbutter er usaltet)
50g kakaonibs (du kan også bruge 50g finthakket mørk chokolade)
1. Kombiner havregryn, peanutbutter, kokoschips, honning, vand og salt i en foodprocessor og blend ingredienserne sammen, til du har en formbar dej.
2. Smag dejen til og læg den op i en skål.
3. Ælt kakaonibs ind i dejen.
4. Form dejen til mundrette kugler.
5. Opbevar havregrynskuglerne på køl i 3-4 dage eller frys dem ned for endnu længere holdbarhed.
Kunne du li’ opskriften?
Du finder mange flere lignende opskrifter i mine eBøger, som alle netop nu er sat ned med min. 50%!
Se de forskellige titler, priser og se uddrag fra bøgerne – med masser af gratis opskrifter! – lige her i min shop.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.