

Lækre krydderier gør hele forskellen i opskrifter som denne så sørg for at bruge en ægte røget paprika (og ikke en paprika tilsat røgaroma) for det bedste resultat.
Til 1 portion nødder
200g cashewnødder
2 tsk. sød/mild røget paprika
1 tsk. løgpulver
½ tsk. chilipulver
3 tsk. havsalt, flagesalt
En lille klat klaret smør
Rist nødderne over medium varme på en tør pande.
Når nødderne begynder at tage farve og dufte aromatisk hældes de over i en skål.
Tilsæt en lille klat klaret smør og vend rundt, så alle nødderne fedtes ind.
Bland krydderierne sammen i en kop og drys blandingen ud over nødderne.
Rør godt rundt, så alle nødderne dækkes ligeligt.
Køl nødderne af og server.
Rester af nødderne kan opbevares i en lufttæt beholder fx et glas med låg eller en kagedåse.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du helt gratis mini eBogen ‘1-2-3-IS’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!