

Her får du opskriften på verdens bedste (og muligvis nemmeste) chokoladekage.
Måske også verdens mest atypiske chokoladekage.
Den er nemlig helt uden mel (det er måske ikke så atypisk), men den er også uden nødder/kerner/frø!
Server kagen med frisk frugt og måske en kugle is eller en klat kokosskum.
Til ca. 9-12 stykker
150g mørk chokolade fx Vivani 92%
150g kokospalmesukker
50g klaret smør
4 æg
Kornene af 2 vanillestænger
1. Smelt chokoladen over meget lav varme i en kasserolle.
2. Når chokoladen er smeltet, tages gryden af varmen og klaret smør og sukker røres i.
3. Når massen er rørt ensartet og relativt glat, tilsættes æg og vanillekorn.
4. Rør dejen godt igennem og fordel den i en bagepapirsbeklædt bageform á ca. 18 x 18 cm.
5. Bag kagen i en forvarmet ovn på 175C i ca. 60 minutter.
6. Hvis du kan holde fingrene fra kagen, er den faktisk allerbedst efter en nat på køl. Hvis det ikke er tilfældet (jeg dømmer dig ikke), så lad i det mindste kagen køle af inden du sætter tænderne i den. I takt med at kagen afkøles, bliver den nemlig mere og mere klæg og kompakt. Nam!
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du helt gratis mini eBogen ‘1-2-3-IS’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!