

Blåbæryoghurten kan serveres som tilbehør til en lækker brunch eller spises som mellemmåltid eller dessert.
OBS! Om frosne bær
Personligt koger jeg ikke frosne bær, inden jeg bruger dem i smoothies, is og opskrifter som denne. Om du vil følge myndighedernes anbefaling og koge (skoldning er ikke nok) frosne bær i 1 minut inden de anvendes, er naturligvis helt op til dig. Frosne økologiske – og/eller gerne danske – bær er formentlig det sikreste valg, hvis du ikke ønsker at koge dine bær inden indtag. Du kan også selv fryse friske bær ned til ‘råt brug’ i diverse opskrifter. Vælger du at koge bærrene inden de anvendes i denne opskrift, så lad bærmassen køle helt af inden du blender den med yoghurten.
Du skal bruge
Kokosyoghurt (eller anden plantebaseret- eller almindelig yoghurt)
100g frosne blåbær (gerne de ægte, gennemblå) pr. 200g yoghurt
½-1 spsk. ahornsirup pr. 200g yoghurt (kan udelades)
1 knsp. vanillepulver pr. 200g yoghurt
Frosne blåbær og granatæblekerner til topping – eller hvad du ellers har lyst til
1. Kombiner alle ingredienser (pånær toppings) i en blender og blend til yoghurten er glat og ensartet.
2. Server straks yoghurten med lækre toppings.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du eBogen ‘Boost dit immunforsvar’ samt mailserien ‘De 7 bedste tips til en vinter med færre sygedage’ , når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.