

Sprød kålsalat med plukket limelaks, mango og kokos. Dejlig nem og frisk hverdagsmad, der ligger let i maven.
Kålsalat med laks til 2 personer
Limelaks
300g laksefilet, gerne vildlaks – fersk eller optøet
2 lime
Havsalt, sort peber og chiliflager
Kålsalat
600g hvidkål eller spidskål
200g porre
1 lille potte frisk koriander
1 mango
25g ristede kokosflager/chips
Dressing af mild olivenolie, citronsaft og havsalt
Limelaks
Læg laksen i et smurt ovnfast fad eller på en bagepapirsbeklædt bageplade.
Pres saften af en lime udover laksen og krydr med havsalt, sort peber og chiliflager.
Skær enderne af den anden lime og fileter den. Skær den fileterede lime i tynde skiver og fordel dem over laksen.
Bag laksen i en forvarmet ovn på 175C i ca. 15-30 minutter, alt efter hvor tilberedt du ønsker laksen.
Jeg plejer at give den, til små hvide perler viser sig på overfladen.
Kålsalat
Snit hvidkålen ultrafint – gerne på et mandolinjern.
Rens porren og snit den ultrafint – gerne på et mandolinjern.
Hak korianderen fint.
Skræl mangoen, skær kødet fra stenen og skær det i tern.
Bland grøntsager og frugt sammen og overhæld med en dressing af olivenolie, citronsaft og havsalt.
Retten samles
Anret kålssalaten og top med plukket limelaks og ristede kokosflager/chips.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du helt gratis mini eBogen ‘1-2-3-IS’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!