

Blåbæryoghurten kan serveres som tilbehør til en lækker brunch eller spises som mellemmåltid eller dessert.
Du skal bruge
Kokosyoghurt (eller anden plantebaseret- eller almindelig yoghurt)
100g frosne blåbær (gerne de ægte, gennemblå) pr. 200g yoghurt
½-1 spsk. ahornsirup pr. 200g yoghurt (kan udelades)
Kornene af 1 vanillestang pr. 200g yoghurt
Frosne blåbær og granatæblekerner til topping – eller hvad du ellers har lyst til
Kombiner alle ingredienser (pånær toppings) i en blender og blend til yoghurten er glat og ensartet.
Server straks med lækre toppings.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du helt gratis mini eBogen ‘1-2-3-IS’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!