

I dag åbner vi den 16. låge i bloggens julekalender.
Årets virtuelle julekalender indholder en blanding af opskrifter, inspiration og info på alt fra lækre retter, snacks og knas (både salt, sødt og surt) til sundhedsrelevante tips, som du kan gøre brug af i julemåneden.
Bag 16. decembers låge gemmer sig opskriften på nogle lidt anderledes daddelkugler – nemlig daddelkugler med både sød kartoffel, kanel og mørk chokolade!
Kuglerne er et stensikkert hit i madkassen, som eftermiddagshaps og til aftenkaffen, så snart kalenderen siger ‘efterår’, men de fungerer også fantastisk som alternativ til almindelig konfekt her i december måned.
Vil du gerne have flere juleopskrifter uden gluten, mælk og hvidt sukker?
Du finder over 65 mundvandsdryppende juleopskrifter i eBogen ‘Julens bedste opskrifter på bagværk, konfekt og knas’. Du sparer 60% lige nu og får bogen til kun kr. 50! Du kan læse mere om bogen, opskrifter og praktisk lige her
Til maaaange små mundrette kugler
300g bagt most sød kartoffel
250g udstenede dadler, gerne Medjool
150g mandler
150g pekannødder
100g revet kokosmel + lidt ekstra til at trille i
8 spsk. ahornsirup
2 spsk. stødt kanel
1 tsk. vanillepulver
½ tsk. Himalayasalt
100g mørk chokolade
1. Hak den mørke chokolade fint og stil det til side.
2. Kombiner mandler og pekannødder i en foodprocessor eller stærk blender og blend til et rimeligt fint mel.
3. Tilsæt alle øvrige ingredienser, pånær chokoladen, og blend ingredienserne sammen til en klæg og formbar dej.
4. Smag dejen til.
5. Vend den finthakkede chokolade i dejen.
6. Tril dejen til små mundrette kugler og tril dem i kokosmel.
7. Opbevar daddelkuglerne en uges tid på køl i en lukket beholder eller frys dem ned for længere holdbarhed.
Følg med i morgen d. 17. december for flere julelækkerier (…og husk at tjekke ‘Julens bedste opskrifter på bagværk, konfekt og knas‘ – du sparer 60% lige nu og får eBogen til bare en flad 50’er!).
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du eBogen ‘Boost dit immunforsvar’ samt mailserien ‘De 7 bedste tips til en vinter med færre sygedage’ , når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.