

Her kan du læse lidt om eBogen ‘Julens bedste opskrifter på bagværk, konfekt og knas’ – dens indhold, hvordan du bestiller den og du kan læse et par anmeldelser af bogen samt FAQ om anvendte ingredienser, mv.
Om ‘Julens bedste opskrifter’
– ‘Julens bedste opskrifter’ er en eBog med mere end 65 opskrifter på mundvandsdryppende julelækkerier. Bogen er på over 130 sider og udkom i december 2015.
– Du kan se en liste over alle bogens opskrifter nedenfor.
– Alle opskrifter er uden korn og dermed naturligt fri for gluten.
– Alle opskrifter er uden mælk og mejeriprodukter (nogle opskrifter indeholder dog klaret smør, som langt de fleste mennesker fint kan tåle, selvom de ellers har problemer med fx kasein og laktose).
– Alle opskrifter er uden hvidt sukker, men sødet med naturlige sukkertyper i stedet.
– Og alle opskrifter er naturligvis fri for unødvendig kemi – du finder ingen kunstige farvestoffer, aromastoffer eller konserverende midler i mine opskrifter.
Med denne eBog i hånden, kommer du nemt igennem julen med masser af søde lækkerier – også selvom du af den ene eller anden årsag udelukker elementer som gluten, mejeriprodukter og hvidt sukker i din daglige kost.
I ‘Julens bedste opskrifter’ finder du opskrifter på:
Vanillekranse
Jumbo pebernødder
Brunkager
Fedtebrød med romglasur
Sprøde kokoskager
Julemandens knapper
Snebolde
Ingefærsmåkager
Mandelcookies med lakrids
Honningkagehjerter
Æbleskiver
Mandelvafler
Klejnebidder
Klejneboller
Scones med chokolade og appelsin
Græskarkage
Kanelkage
Sød kartoffel brownie
Panforte
Cashew-daddelkagebrød
Lyst brød med birkes
Stenalderbrød med 2 x rosiner og nibs
Marcipan og nougat
Nougat
Hasselnødde- og pistaciemasse
Træstammer
Marcipansnitter
Bountykugler
Marcipansnebolde
Hindbærsnitter
Marcipanroulade med rom-sveskemos
Peanotbutter fudge
Hasselnøddekugler á la Ferrero Rocher
Mandelkugler med smag af fransk nougat
Luksus romkugler
Romkugler
Daddelkugler
Tørret frugt deluxe
Chokoladeovertrukne luksusdadler
Simpel konfekt
After 8
Bounty-marcipankugler
Chokoladetrøfler
Chokoladepleskner
Fyldt chokolade med karamelfyld
Kvædebrød
Kvæde-nougatsnitter
Brændte mandler
Flødekarameller
Guldkarameller med havsalt
Morbær med chokolade og lakrids
Æblechips
Kandiserede appelsinskaller
Glaserede æbler med kokos
Chokoladeovertrukne æbler med mandelknas
Mandler og rosiner med smag
Æblelæder med lakrids
Salte græskarkerner med rosmarin
Glögg
Hvid glögg
Æblesirup
Lakridschai
Mexicansk chokolade
Risalamande med kirsebærsauce
+ en række basisopskrifter – herunder opskriften på kondenseret mælk uden muuuh
Pris og praktisk – sådan bestiller du bogen
Bogen koster normalt kr. 125, men er sat ned til kr. 50 i hele december måned (2017) – du sparer altså 60%! (du sparer i øvrigt min. 50% på mine mest populære eBøger lige nu – du kan se alle titler og priser her).
Skriv til mail@sabinemurati.dk og bestil dit eksemplar af bogen.
Bogen fremsendes digitalt som en PDF-fil.
Bog samt betalingsoplysninger fremsendes indenfor 24 timer efter bestilling.
Da der er tale om et digitalt produkt, som kan læses og downloades efter fremsendelse, bortfalder fortrydelsesretten.
Gratis smagsprøver fra bogen:
Glutenfrie jumbo pebernødder
Anmeldelser af ‘Julens bedste opskrifter’
Anna om ‘Julens bedste opskrifter’
‘Julens bedste opskrifter…’ er en bog der er lige til at gå til.
Indledningsvist beskriver Sabine de særlige ingredienser og redskaber, som trods alt kræves når man vælger at bevæge sig ud i de mere utraditionelle kroge af julemaden, så det synes let og tilgængeligt.
Opskrifterne er ligeledes dejligt lette at kaste sig ud i, uden at det på nogen måde afstedkommer et forsimplet plagiat på den danske traditionsbundne julemad.
Her hjemme har mine to kræsne drenge på 10 år, været forsøgskaniner på bogens opskrifter. Det er ud fra devisen, at julens ikke bare er hjerternes fest, men i særdeleshed børnenes. Hvis maden, kagerne, konfekten og risalamanden ikke lever op til forventningerne, så er halvdelen af julen slået fejl.
Her er samtlige af de opskrifter vi har kastet os ud i, blevet godkendt med ønsket om mere, især er scones, after 8 og de fyldte chokolader gået rent ind. Det er en gave at have mulighed for at lave chokolader som disse, nu hvor vi er en familie der absolut ikke tåler mælk, korn og sukker.
Det er en gave med bøger som denne, og Sabine har en sans for smag og konsistens, så man ikke føler sig snydt i julen. Tværtimod.
Theresa om ‘Julens bedste opskrifter’
Mange af opskrifterne er virkelig nemme og lige til, så tag bare ungerne med i køkkenet. Det kræver dog en ordentlig blender eller foodprocessor, min stod af da der skulle laves nougat, men så blev det bare til grov nougat. Jeg elsker smagen af jul, og Sabine rammer plet i de opskrifter jeg har nået at lave. Marcipan og nougat er en klar vinder herhjemme, men en lun skive cashew- daddelkagebrød med lidt smør på, er heller ikke af vejen. Faktisk et must-try, hvis du savner thebirkes en søndag morgen!
Sabine har i starten af bogen, beskrevet de forskellige ingredienser, hvilket især gør det nemmere for paleo-begyndere. Og så er det altid rart med et billede af hvordan resultatet bør se ud. En jule-kogebog jeg ikke ville være foruden og mange af opskrifterne kan sagtens bruges hele året. I weekenden står den på glögg, pebernødder og vaniljekranse. Glædelig jul til dig Sabine og tusind tak for en fantastisk bog’.
Brigitte om ‘Julens bedste opskrifter’
Jeg elsker at dine opskrifter er så nemme at gå til, og let forstålige. Opskrifterne kræver heller ikke, at man skal kaste sig ud i umulige ingredienser, lever man efter Paleo, har man jo de fleste af ingredienserne stående. Jeg har bagt vaniljekranse. Super opskrift, de blev rigtig gode, blev et hit hos min mand (har diabetes). Så gik turen videre til pebernødderne ikke helt tilfreds med resultatet, syntes at de godt kunne bære mere krydderi. De blev tørre og kedelige i smagen, ikke et hit. Nå men det slog mig ikke ud, så jeg gik i krig med æbleskiverne – FANTASTISK opskrift, de smager helt forrygende både varme og kolde. Bliver helt glad i låget af dem.Til sidst men ikke mindst kastede jeg mig over marcipanen, blev lettere hysterisk da jeg skulle til at tilsætte forskellig smag til og arbejde med den. Må nok bare øve mig lidt mere, når man er vant til købemarcipan som er helt anderledes at arbejde med. Men alt i alt, er det en super bog, og det er ikke sidste gang jeg får bagt, skal klart prøve andre af de mange opskrifter.
Skriv til mail@sabinemurati.dk og bestil dit eksemplar af bogen til kr. 50.
FAQ
Skal der bruges mange specialingredienser til opskrifterne i bogen?
Hvis du har basisingredienser som mandelmel, fedtreduceret mel, kokospalmesukker og måske ahornsirup liggende i køkkenskabet, så er du godt dækket ind. En god mørk chokolade er også nødvendig.
Mine opskrifter indeholder sjældent meget lange ingredienslister og er lige til – så nej, jeg synes ikke, at der er brug for mange specialingredienser, hvis du i forvejen er vandt til at bage gluten- og kornfrit.
Hvilke sødemidler anvendes i bogen?
Udover tørret frugt anvendes primært kokospalmesukker, ahornsirup og daddelsirup.
Hvilke meltyper anvendes i bogen?
Mandelmel, nøddemel, fedtreduceret mandelmel, kokosfibre, FiberHUSK, samt en enkelt opskrift med tapiocastivelse.
Hvilke mejerierstatninger anvendes i bogen?
Kokosmælk og nøddemælk.
Jeg bruger klaret smør i nogle opskrifter.
Her kan du læse hvorfor jeg ikke betegner klaret smør, som et decideret mejeriprodukt.
Når smør klares, bundfældes kasein og laktose (henholdsvis protein og kulhydrat i mælk) og dette kasseres. Tilbage står man med et rent fedtprodukt, der grundet fraværet af mælkeprotein tåler stegning og tilberedning ved højere temperaturer langt bedre end almindeligt smør, som kan have tendens til at ryge og branke, da/når proteinerne brænder på. Jeg skriver, at bogen ikke indeholder mælk og mejeriprodukter, selvom klaret smør indgår i flere opskrifter. Det gør jeg fordi, at jeg ikke anser klaret smør for at være et mejeriprodukt, da jeg mener, at det mere er at betegne som en ren fedtkilde (dog med oprindelse fra en ko, det er korrekt). Mennesker, der ikke tåler mejeriprodukter (pga. indholdet af kasein og laktose) har sjældent problemer med at tåle klaret smør, hvilket jeg også synes er en fin målestok for, at det er en fødevare, der fint kan inkluderes i de fleste menneskers kost uden problemer.
Hvad koster porto?
Porto er ganske gratis, da bogen leveres digitalt til din mail. ‘Julens bedste opskrifter’ er en eBog, som leveres som en PDF-fil direkte til din mail. Du kan downloade bogen til din computer/tablet/mobil og læse den når som helst og du kan også printe den ud og fx samle siderne i en mappe.
Hvordan betaler jeg?
Via bankoverførsel til Danske Bank.
Skriv til mail@sabinemurati.dk og bestil dit eksemplar af bogen til kr. 50.