

Det er min opskrift på mandelvafler, som danner basis for denne opskrift.
Mandelvaflerne kan i sig selv sagtens spises i både salt og sød sammenhæng, men her har jeg tilføjet bl.a. kyllingeknas (sprødstegt kyllingeskind) og forårsløg og det tipper vaflerne definitivt over i ‘madvaffel’-kategorien.
Madvaflerne kan spises som de er, toppes med pålæg (prøv fx avocado og et pocheret æg), spises til supper og gryderetter eller fx som alternativ til sandwich- og burgerboller – mulighederne er mange.
TIP! Kyllingeknas kan erstattes af sprødstegt bacon.
Til 8 tykke vafler
300g mandelmel (af blancherede mandler)
20g FiberHUSK
8 æg
40g ahornsirup
120g kyllingeknas (sådan laver du kyllingeknas) eller sprødstegt bacon
Den grønne top af 8 forårsløg
2 knsp. Himalayasalt
½ tsk. hvidløgspulver
½-1 tsk. sort peber
Ghee, klaret smør, kyllingefedt eller kokosolie uden smag til bagning
1. Skær den grønne del af forårsløgene i tynde skiver.
2. Bland mandelmel, FiberHUSK, Himalayasalt og krydderier sammen.
3. Bland æg og sirup i de tørre ingredienser og pisk dejen godt igennem.
4. Vend kyllingeknas og forårsløg i dejen og rør godt rundt.
5. Bag dejen i et vaffeljern – husk at smøre vaffeljernet med ønsket fedtstof løbende.
6. Vaflerne kan opbevares 4-5 dage på køl eller fryses ned for længere holdbarhed.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du eBogen ‘Boost dit immunforsvar’ samt mailserien ‘De 7 bedste tips til en vinter med færre sygedage’ , når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.