

Hvis du er vild med Ferrero Rocher, så er jeg sikker på at disse hasselnøddekugler bliver et mega hit!
Kuglerne minder nemlig mest af alt om en sundere version af de lækre hasselnøddechokolader.
Hasselnøddekuglerne er lavet med daddelmasse, hasselnødder, valnødder og masser af kakaopulver og mørk chokolade (…og de kan nydes både som luksus snack eller lækker dessert!).
TIP! I opskriften bruger jeg daddelmasse. Daddelmasse består af sammenblendede dadler og sælges typisk i 1 kgs blokke hos din lokale grønthandler – super nemt at anvende, da det i princippet bare kan æltes sammen med øvrige ingredienser i hånden og også smart, hvis din foodprocessor/blender ikke er så glad for at blende hele dadler.
Til ca. 30-40 kugler
150g hasselnødder + 30-40 hasselnødder til kuglernes midte, tørristede
100g valnødder
400g daddelpasta (du kan også bruge 400g udstenede dadler)
100g kakaopulver + ekstra til at trille i
100g mørk chokolade, smeltet
5 spsk. kokosolie uden smag, smeltet
1 tsk. vanillepulver
1/4 tsk. Himalayasalt
1. Kombiner tørristede hasselnødder og valnødder i en foodprocessor og blend nødderne til et fint mel.
2. Tilsæt alle øvrige ingredienser og blend sagerne sammen til en glat, glinsende dej – det kan godt tage 5-10 minutter før dejen er helt som den skal være.
3. Smag massen til – måske mangler der kakaopulver, salt eller andet?
4. Tag en portion kuglemasse op i hånden, læg en hasselnød i midten og pres massen rundt om nødden.
5. Tril hasselnøddekuglerne i kakaopulver.
6. Opbevar kuglerne en uges tid på køl eller frys dem ned til senere brug.
Kunne du li’ opskriften?
Du finder mange flere lignende opskrifter i mine eBøger, som alle netop nu er sat ned med min. 50%!
Se de forskellige titler, priser og se uddrag fra bøgerne – med masser af gratis opskrifter! – lige her i min shop.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.