

Det her er min nye yndlings ’sommersalat’!
Salaten er nem og hurtig at bikse sammen (også – eller måske særligt – på de dage, hvor koldskål ellers virker som det mest tiltalende). Hvis du har pestoen klar på køl (eller optøet fra fryseren), så kan du vitterligt lave den lækre salat på få minutter.
Masser af sprøde og smagfulde grøntsager, letfordøjelige proteiner fra rejerne og sunde fedtsyrer fra pestoen sikrer en god og behagelig mæthed og salaten kan spises til både frokost eller som let aftensmad.
TIP! Friske ærter smager også vildt godt i salaten!
Til 2 personer
Salat
500g lilla spidskål
250g små smagfulde tomater
150g radiser
1 bdt. forårsløg
Dressing af mild olivenolie, citronsaft og Himalayasalt
I øvrigt
250g frosne grønlandske (forkogte) rejer – optøede
Spinatpesto (beregn ca. 2 spsk. pesto pr. pers.)
Salat
1. Snit spidskålen fint – gerne på et mandolinjern.
2. Overhæld kålen med ganske lidt olivenolie (der kommer rigeligt med fedt i øvrigt fra pestoen), citronsaft og Himalayasalt.
3. ’Kram’ kålen lidt, så den bliver blød og lækker.
4. Skær forårsløgene i tynde strimler.
5. Halver eller kvart tomaterne.
6. Skær radiserne i skiver eller små bjælker (skær dem fx i kvarte på langs).
I øvrigt
Skyl rejerne under rindende vand og lad dem dryppe af.
Retten samles
1. Anret kålsalaten og top med forårsløg, tomater, radiser, rejer og pestoklatter.
Kunne du li’ opskriften?
Du finder mange flere lignende opskrifter i mine eBøger, som alle netop nu er sat ned med min. 50%!
Se de forskellige titler, priser og se uddrag fra bøgerne – med masser af gratis opskrifter! – lige her i min shop.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.