

Dette kunne godt være en hvedemelsbaseret kage! Og endda så meget, at jeg tvivler på, at nogen vil opdage, at det ikke er det (…det er altså lidt vildt for en kornfri kage, hvis du skulle være i tvivl).
Kagen er tung og klæg, men alligevel også luftig og let, med en mild og lækker smag af kokos samt en frisk syrlighed fra citronsaft- og skal.
Et absolut must try, hvis du normalt sætter pris på en god sandkage!
Til 1 randform eller springform
100g kokosfibre (fedtreduceret kokosmel – IKKE almindeligt revet kokosmel)
75g revet kokosmel
200g kokosmælk
250g ahornsirup
6 æg
1½ dl citronsaft (saften af ca. 4 citroner)
Fintrevet skal af 1 økologisk citron
1. Bland kokosfibre og revet kokosmel sammen.
2. Tilsæt kokosmælk, ahornsirup, æg, citronsaft og fintrevet citronskal og pisk dejen godt igennem.
3. Lad dejen stå et par minutter og pisk den igennem igen – der må ikke være klumper.
4. Smør en randform med lidt klaret smør og drys efterfølgende med lidt revet kokosmel – dette får kagen til at slippe formen nemmere. Alternativt kan du også bruge en bagepapirsbeklædt springform.
5. Hæld dejen op i formen.
6. Bag kagen i en forvarmet ovn på 175C i ca. 90 minutter.
7. Kagen er færdig, når overfladen er fast og en tandstik kan stikkes ned i kagen, uden at der hænger dej ved, når den trækkes op.
8. Opbevar kagen på køl i op til en uges tid eller frys den ned i passende stykker til senere brug.
Kunne du li’ opskriften?
Du finder mange flere lignende opskrifter i mine eBøger, som alle netop nu er sat ned med min. 50%!
Se de forskellige titler, priser og se uddrag fra bøgerne – med masser af gratis opskrifter! – lige her i min shop.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.