

Jeg tænker altid, at den ultimative måde at få spist sine grøntsager på er via desserter, is og kage – det er lidt et drømmescenarie…
Realitstisk er det dog ikke muligt at få dækket sig helt ind, hvis man gerne vil spise store mængder grønt hver dag, men lidt har også ret.
Fx som i denne portion is, hvor man helt uden at vide det, faktisk får spist sig igennem 50g broccoli.
Det kan virke som forsvindende lidt, men for et kræsent barn (eller voksen), der ellers ikke ville have spist noget broccoli, der kan det være en rigtig fint start og en måde at introducere nye fødevarer på, når det kan gemmes lidt væk i fx en is.
Opskriften på pistacieis er fra min eBog ‘Istid’, som indeholder et hav af lækre isopskrifter lavet på bl.a. frugt og nødder – du kan læse mere om bogen og se flere opskrifter i det gratis uddrag her (psst! bogen er lige nu sat ned med over 50%)!
Til 2 personer
200g frosne bananer (brug meget modne bananer for den sødeste og mest cremede is)
100g frossen broccoli
1 tsk. vanillepulver
¼ tsk. Himalayasalt
50g usaltede pistacienødder + lidt ekstra til pynt
1. Kombiner alle ingredienser (pånær pistacienødder til drys) i en foodprocessor eller stærk blender og blend sammen til en cremet is.
2. Det vil være nødvendigt at skrabe ismassen ned fra skålens kanter undervejs, så giv den et par omgange før du vurderer konsistensen.
3. Anret isen og drys med lidt grofthakkede pistacienødder.
Kunne du li’ opskriften?
Du finder opskriften på pistacieis og mange flere lignende opskrifter i mine eBog ‘Istid‘ som er fyldt med opskrifter på lækre is uden mælk, hvidt sukker, gluten og e-numre. Du sparer lige nu over 50% på bogen – se mere her.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.