

Glemmer du også nogle gange, at det faktisk oftest er det helt enkle og simple, der smager bedst?
Det gør jeg egentligt tit i min iver efter at ramme den næste spændende og lækre smagskombination.
Men så er det jo rart, at man som her kan (gen)finde den store velsmag og madglæde i noget så simpelt som bøf og grønt.
Nu er det snart ved at være sæson for det grønne guld (asparges) og denne måde at tilberede dem på, er en af mine absolutte favoritter – de bliver SÅ lækre!
Du kan i øvrigt læse lidt mere om asparges (og hvorfor du måske synes, at dit tis lugter underligt, når du har spist dem?) lige her.
Til 2 personer
Steaks
2 gode bøffer á ca. 200g
Himalayasalt og grovkværnet sort peber
Klaret smør til stegning
Asparges
800g grønne asparges
Himalayasalt og sort peber
Olivenolie
½ citron i både
Sød kartoffel
1 mellemstor sød kartoffel (á ca. 400g)
Himalayasalt og chiliflager
Olivenolie
Asparges
1. Knæk den nederste trevlede del af de grønne asparges.
2. Læg de labre grønne stænger på en bagepapirsbeklædt bageplade og overhæld dem med lidt olivenolie.
3. Vend rundt og drys med Himalayasalt og sort peber.
4. Rist de grønne asparges i en forvarmet ovn på 175C i ca. 20-30 minutter.
5. Vend rundt i dem et par gange undervejs.
Sød kartoffel
1. Vask kartoflen grundigt og skær den i ca. ½ cm tykke skiver.
2. Læg skiverne på en bagepapirsbeklædt bageplade og pensl dem med lidt olivenolie.
3. Drys skiverne med Himalayasalt og chiliflager.
4. Bag de søde kartoffelskiver i en forvarmet ovn på 175C i ca. 30 minutter og vend dem gerne et par gange undervejs.
Steaks
1. Krydr bøfferne med Himalayasalt og grov sort peber og steg dem efter ønske i klaret smør.
2. Lad gerne bøfferne hvile et par minutter inden servering.
Retten samles
1. Server kødet med bagte skiver af sød kartoffel og de ristede asparges – husk et par citronbåde til at dryppe over det grønne guld!
Kunne du li’ opskriften?
Du finder mange flere lignende opskrifter i mine eBøger, som alle netop nu er sat ned med min. 50%!
Se de forskellige titler, priser og se uddrag fra bøgerne – med masser af gratis opskrifter! – lige her i min shop.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.