

Bagte squash fyldt med grøntsagsrig kødsauce og godt med den lækre ostesauce uden muuh – nem og lækker hverdagsmad!
TIP! Du kan også sagtens lave retten i halverede peberfrugter i stedet for squash.
Til 2 personer + en rest kødfyld (kan spises på en omgang squashetti fx)
Kødfyld
250g hakket oksekød
200g løg
4 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
200g gulerødder
200g græskar fx Hokkaido eller Butternut – vægt uden skræl og kerner
Indmaden fra 3 squash
Smag til med havsalt, sort peber, stødt mild paprika og lidt citronsaft
Olivenolie til stegning
Squash
3 squash
Ostesauce
½ portion ostesauce uden muuh
Grønt drys
½ lille potte frisk persille
Squash
1. Halver de tre squash på langs.
2. Brug en teske til at skrabe den løse, kernede midte ud – saml ‘indmaden’ i en skål og brug den i kødfyldet.
3. Læg de udhulede squash i et ovnfast fad smurt med lidt olivenolie.
Kødfyld
1. Pil løg og hvidløgsfed.
2. Skær løgene i fine tern og hvidløgsfedene i tynde skiver.
3. Svits løg og hvidløg af i olivenolie.
4. Tilsæt det hakkede oksekød og brun det godt af.
5. Halver peberfrugten og fjern stilk, frø og frøstole. Skær peberfrugten i fine tern.
6. Skræl gulerødderne og skær dem i fine tern.
7. Skræl græskarret, fjern kernerne og skær græskarkødet ud i fine tern.
8. Hak squashindmaden fint.
9. Tilsæt peberfrugt, gulerødder, græskar og squashindmaden til det hakkede oksekød og lad det stege til grøntsagerne er næsten møre.
10. Smag kødfyldet til med havsalt, sort peber, paprika og citronsaft.
Retten samles I
1. Fyld de udhulede squash med kødfyldet og bag dem i en forvarmet ovn på 200C i ca. 30-40 minutter.
Ostesauce
Du finder opskriften her
Retten samles II
1. Hak persillen fint.
2. De færdigbagte squash toppes med ostesauce og finthakket persille og serveres straks.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du eBogen ‘Boost dit immunforsvar’ samt mailserien ‘De 7 bedste tips til en vinter med færre sygedage’ , når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.