

I dag er det d. 11/11 – og det er jo bagerens fødselsdag!
Det betyder hjemmebagte vafler på bloggen og endda i en rigtig luksusversion med hindbær og mørk chokolade.
Vaflerne er super lækre til morgenmad, brunch, eftermiddagskaffe/te og de fungerer faktisk også fint som dessert fx med en klat kokosskum, flødeskum eller en kugle is på.
TIP! Vaflerne kan laves med alle slags friske eller optøede, godt afdryppede, bær (skær jordbær i mindre bidder).
Til 8 tykke vafler
300g mandelmel (mandelmel af blancherede mandler)
20g FiberHUSK
8 æg
60g ahornsirup
1 tsk. vanillepulver
½ tsk. havsalt
200g friske eller optøede, godt afdryppede, hindbær
100g mørk chokolade
Klaret smør eller ghee til stegning
1. Hak den mørke chokolade halvfint.
2. Bland mandelmel, FiberHUSK, vanillepulver og havsalt sammen.
3. Bland æg og sirup i de tørre ingredienser og pisk dejen godt igennem.
4. Vend forsigtigt hindbær og chokolade i dejen.
5. Bag dejen i et vaffeljern efter producentens anvisning – husk at smøre med klaret smør imellem hver vaffel.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du eBogen ‘Boost dit immunforsvar’ samt mailserien ‘De 7 bedste tips til en vinter med færre sygedage’ , når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.