

Jeg lavede ‘Verdens bedste chokoladekage‘ forleden (jeg brugte 100% chokolade i opskriften og den blev SÅ lækker og chokoladeintens – mums!) og med rester tilbage, ville jeg prøve at servere dem på en lidt anden måde end bare som stykker af kagen.
På chokoladecaféen ‘Juliette & Chocolat’ som ligger rundt omkring i Montreal (der findes faktisk mange forskellige chokoladecaféer i byen – det er LIDT farligt!), kan man få brownie kebabs – som er ret fænomenale med forskellige slags brownie på hvert spyd – så det måtte jeg også prøve at lave.
I hvert fald en variation af idéen.
Mine spyd er nemlig i en lidt mere frisk og sommervenlig version med også kirsebær, abrikos og mynteblade (frugt og bær kan varieres).
De fleste kompakte og klæge chokoladekager og brownies kan i øvrigt bruges fx også:
Glutenfri brownie
Avocadobrownie
Brownie med valnødder
Tahinbrownie
Du skal bruge
Kompakt chokoladekage eller brownie – beregn ca. ‘1 stykke kage’ pr. spyd
Frugt og bær efter ønske – beregn fx ½ abrikos og 2-3 kirsebær pr. spyd
Mynteblade
Træspyd
1. Skær chokoladekagen i mundrette firkanter – det er nemmest med lettere tempereret ellers køleskabskold kage.
2. Fjern sten, mv. fra frugt og bær og skær større frugt i mundrette bidder.
3. Træk kagestykker, frugt/bær og mynteblade på træspyd.
4. Server straks eller gem på køl til senere.
Kunne du li’ opskriften?
Du finder mange flere lignende opskrifter i mine eBøger, som alle netop nu er sat ned med min. 50%!
Se de forskellige titler, priser og se uddrag fra bøgerne – med masser af gratis opskrifter! – lige her i min shop.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.