

I dag åbner vi den 7. låge i bloggens julekalender.
Årets virtuelle julekalender indholder en blanding af opskrifter, inspiration og info på alt fra lækre retter, snacks og knas (både salt, sødt og surt) til sundhedsrelevante tips, som du kan gøre brug af i julemåneden.
Bag 7. decembers låge gemmer sig opskriften på mandelcookies med kanel og korender.
Småkagerne er lækre og chewy (der er bare ikke noget godt ord for ‘chewy’ på dansk – men det betyder i hvert fald, at der er noget at tykke i på sådan en lidt sej måde) med korender og kanel og er et fint alternativ eller supplement til andre lækre julesmåkager.
Vil du gerne have flere juleopskrifter uden gluten, mælk og hvidt sukker?
Du finder over 65 mundvandsdryppende juleopskrifter i eBogen ‘Julens bedste opskrifter på bagværk, konfekt og knas’. Du sparer 60% lige nu og får bogen til kun kr. 50! Du kan læse mere om bogen, opskrifter og praktisk lige her
Til ca. 16 mandelcookies
250g mandelsmør (du kan nemt lave mandelsmør selv – se hvordan lige her)
100g ahornsirup
2 æg
50g revet kokosmel
2 tsk. stødt kanel
100g korender
½ tsk. Himalayasalt
1. Rør mandelsmør og ahornsirup sammen.
2. Tilsæt æggene og rør godt rundt.
3. Bland revet kokosmel, kanel, korender og Himalayasalt i dejen.
4. Brug to spiseskeer til at klatte dejen ud på en bagepapirsbeklædt bageplade.
5. Småkagerne bliver stort set, som man sætter dem, så gør dem fladere med bagsiden af en våd ske, hvis du ønskere fladere cookies.
6. Bag småkagerne i en forvarmet ovn på 160C i ca. 30 minutter.
7. Lad småkagerne afkøle på pladen og nyd straks (eventuelle rester kan opbevares 1-2 dage i en lukket beholder ved stuetemperatur eller en uges tid på køl).
Følg med i morgen d. 8. december for flere julelækkerier (…og husk at tjekke ‘Julens bedste opskrifter på bagværk, konfekt og knas‘ – du sparer 60% lige nu og får eBogen til bare en flad 50’er!).
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du eBogen ‘Boost dit immunforsvar’ samt mailserien ‘De 7 bedste tips til en vinter med færre sygedage’ , når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.