

I dag åbner vi den 24. (og sidste) låge i bloggens julekalender (hold i øvrigt øje på Facebook i dag, hvor du kan vinde en gratis konsultation (værdi kr. 1200) i bloggens adventskonkurrence!).
Årets virtuelle julekalender indholder en blanding af opskrifter, inspiration og info på alt fra lækre retter, snacks og knas (både salt, sødt og surt) til sundhedsrelevante tips, som du kan gøre brug af i julemåneden.
Bag 24. decembers låge gemmer sig opskriften på rødkålssalat med and og nogle af julens lækre frugter.
Salaten er oplagt at spise i de kommende juledage, hvor du formentlig har rester af and fra i aften og måske er blevet så tilpas træt af al den fede julemad til, at du bare godt kunne tænke dig en frisk og (let)mættende salat.
I opskriften har jeg brugt en rest confit (af andelår), men alle andrerester (eller andre kødrester) kan bruges.
Og så er der vidst bare tilbage at ønske dig og dine en rigtig glædelig jul!
Vil du gerne have flere juleopskrifter uden gluten, mælk og hvidt sukker?
Du finder over 65 mundvandsdryppende juleopskrifter i eBogen ‘Julens bedste opskrifter på bagværk, konfekt og knas’. Du sparer 60% lige nu og får bogen til kun kr. 50! Du kan læse mere om bogen, opskrifter og praktisk lige her
Til 2 personer
1-2 confitterede andelår (eller nok andet restekød til 2 personer)
400g rødkål
1 bdt. forårsløg
1 granatæble
1 appelsin
1 æble
Dressing af macadamiaolie, appelsinsaft og Himalayasalt
1. Snit rødkålen meget fint – gerne på et mandolinjern.
2. Snit forårsløgene fint.
3. Fileter appelsinen og skær den i både.
4. Skær æblet i kvarte, fjern stilk og kernehus og skær æblet i tern.
5. Skær granatæblet over og bank kernerne ud i en skål. Brug bagsiden af en træske til at slå på bagsiden af granatæblet og kernerne vil nemt falde ud af skallen.
6. Bland frugt og grønt sammen og overhæld salaten med en dressing af macadamiaolie, appelsinsaft og Himalayasalt.
7. Pil andekødet af benene og/eller findel eventuelle rester. Varm kødet op på en pande (evt. i lidt fedtstof).
8. Når kødet er gennemvarmt, smages det til med lidt Himalayasalt og vendes straks i salaten – server straks.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du eBogen ‘Boost dit immunforsvar’ samt mailserien ‘De 7 bedste tips til en vinter med færre sygedage’ , når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.