

Knasende sprøde kokoschips, som fx kan drysses gavmildt over salater (de er G-E-N-I-A-L-E på fx grønkåls-, hvidkåls- og rosenkålssalater med frugt (fx æble, mango, ananas) eller på råkostsalater med rodfrugter som fx gulerod og rødbede) eller bare spises i håndfulde som en lækker fed, saltet og sprød snack.
Kokoschipsene kan krydres på mange forskellige måder, hvis du har lyst til andet end bare havsalt – du kan fx prøve:
– havsalt og sort peber
– havsalt og chilipulver
– havsalt og BBQ-krydderi (lav fx denne krydderiblanding)
– havsalt og lakridsekstrakt
…og husk nu at lave lidt rigeligt, når du alligevel er i gang – kokoschipsene er farligt gode og forsvinder altid ALT for hurtigt!
Du skal bruge
Kokoschips
En god klat klaret smør eller ghee
Havsalt (flagesalt er at foretrække)
1. Smelt smørret på en pande over medium varme.
2. Tilsæt kokoschipsene og rør jævnligt rundt.
3. Når kokoschipsene begynder at blive brune (afhængig af varmen tager det fra et par minutter til måske 5), hældes de op i en skål og drysses med rigeligt havsalt.
4. Server straks eller lad chipsene køle helt af og opbevar dem i et lukket glas eller en kagedåse til senere brug.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du eBogen ‘Boost dit immunforsvar’ samt mailserien ‘De 7 bedste tips til en vinter med færre sygedage’ , når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.