

Savner du en opskrift på en nem og velsmagende dressing af ingredienser som du (formentlig) altid har i køkkenet? Så bliver du glad for denne hvidløgs-oregano-vinaigrette.
Jeg lover dig, at du aldrig mere får problemer med at få spist dine salater med denne dressing ved hånden!
Dressingen er fx fænomenal på tomatsalat, salat med fintstrimlet gulerod/squash/forårsløg, hvidkålssalat, spinatsalat og alle ‘salat’-salater.
Til 4 portioner
8 spsk. mild olivenolie
16 spsk. mild æblecidereddike
4-8 fed hvidløg
1-2 tsk. tørret oregano
Himalayasalt efter smag
1. Pil hvidløgsfedene og hak dem fint.
2. Kombiner alle ingredienserne i et lille syltetøjsglas og ryst dem sammen.
3. Smag dressingen til og server på bladgrønt og alle dine yndlingssalater.
4. Dressingen kan opbevares på køl en lille uges tid.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du eBogen ‘Boost dit immunforsvar’ samt mailserien ‘De 7 bedste tips til en vinter med færre sygedage’ , når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.