

I dag åbner vi den 2. låge i bloggens julekalender!
Årets virtuelle julekalender indholder en blanding af opskrifter, inspiration og info på alt fra lækre retter, snacks og knas (både salt, sødt og surt) til sundhedsrelevante tips, som du kan gøre brug af i julemåneden.
Bag 2. decembers låge gemmer sig opskriften på en rigtig antioxidantbooster – nemlig opskriften granatæblesmoothie med bær!
For et par år siden så jeg for første gang, hvordan man kunne presse saft af et granatæble (på en almindelig citruspresser) og siden da, er det blevet et af mine favoritindslag i smoothies.
Granatæblesaft er noget af det lækreste! Det er sødt, surt og let bittert og det er meget interessant i diverse smoothies, hvor det bidrager med syrlighed, sødme og dybde. En kombination, der passer perfekt til andre klassiske smoothieingredienser som bær og banan.
Granatæbler er i sæson netop nu og de er spækket med antioxidanter og sunde stoffer. I samspil med de næringsrige mørke bær, som smoothien også indeholder, er det derfor et sikkert hit til at booste din sundhed i den kolde tid.
Vil du gerne have flere juleopskrifter uden gluten, mælk og hvidt sukker?
Du finder over 65 mundvandsdryppende juleopskrifter i eBogen ‘Julens bedste opskrifter på bagværk, konfekt og knas’. Du sparer 60% lige nu og får bogen til kun kr. 50! Du kan læse mere om bogen, opskrifter og praktisk lige her
Smoothie til 1 person
1 stort granatæble
250g frosne mørke bær (fx en blanding af vilde blåbær, brombær og kirsebær)
1 meget moden banan
2 dl kokosmælk
1 nip vanillepulver
Evt. vand til at spæde op
Kokossmil til pynt
1. Skær granatæblet over.
2. Pres granatæblet på en almindelig citruspresser (manuel eller elektrisk) ligesom hvis det var en appelsin eller citron.
3. Et stort granatæble giver ca. 1-2 dl lækker syrlig-sød og let bitter saft.
4. Kombiner granatæblesaft, frosne bær, banan, kokosmælk og vanillepulver i en blender og blend til smoothien 5. er cremet og ensartet uden klumper.
6. Juster evt. med lidt vand og blend igen.
7. Top smoothien med lidt kokossmil inden servering.
Følg med i morgen d. 3. december for flere julelækkerier (…og husk at tjekke ‘Julens bedste opskrifter på bagværk, konfekt og knas‘ – du sparer 60% lige nu og får eBogen til bare en flad 50’er!).
Indlægget indeholder affiliatelinks
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.