

Nøddefri nutella lavet på calciumrig tahin!
Ja, det kan måske være svært at argumentere for at et smørrepålæg som dette, er decideret sundt, men denne version er i hvert fald væsentligt mere næringsrig end den originale.
Brug nutellaen som smørrepålæg, som luksusdip til frugt, i kager og bagværk – eller ganske simpelt, snup en teske, når trangen til sødt og chokolade melder sig.
Til ca. ½ L
250g usaltet creamy tahin (brug en helt cremet version for det bedste resultat)
150g ahornsirup (hvis du vil spare lidt på mængden af sirup, kan du fx starte ud med 100g og i stedet spæde til med lidt kokos- eller anden plantemælk for at justere konsistensen – husk på at både tahin og kakaopulver er naturligt bittert og for at smørrepålægget skal smage godt, er der derfor brug for tilstrækkeligt sødt modspil)
50g mild olivenolie
50g kakaopulver
½-1 tsk. vanillepulver
¼-½ tsk. Himalayasalt
1. Kombiner alle ingredienser i en skål og rør dem sammen.
2. Smag nutellaen til.
3. Opbevar smørrepålægget i rene glas på køl, hvor holdbarheden vil være et par uger.
Indlægget indeholder affiliatelinks
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.