

Kombinationen af fed fisk og avocado, sprøde grøntsager, søde vindruer og syrlig lime sidder lige i skabet og de grønne wraps er fantastiske at spise på varme sommerdage, hvor man ikke har lyst til store og tunge måltider.
Jeg mængdeangiver retten som en frokost eller en let aftensmad til 2 personer. Hvis du ønsker mere fylde og mæthed i måltidet, kan du supplere med lidt kogte nye kartofler, som fungerer fantastisk til laksesalaten.
Frokost eller let aftensmad til 2 personer
Laksesalat
150g røget laks eller 200g rå laks af sushikvalitet
400g grønne asparges
200g stenfrie vindruer
3 forårsløg
2 avocado
Saften af 1-2 lime
Smag til med havsalt, hvis du bruger rå laks
Salatwraps
3-6 salatblade pr. mand – brug fx hovedsalat eller romainesalat
Laksesalat
Knæk den nederste trevlede del af de grønne asparges (smid dem ud eller gem dem i fryseren til fond (hvor du ønsker aspargessmag – fx til en aspargessuppe)).
Skær de grønne asparges i tynde skiver. Lad aspargeshovederne forblive hele og brug dem til pynt.
Halver vindruerne.
Skær forårsløgene i tynde skiver.
Bland frugt og grønt sammen i en skål.
Halver avocadoerne, fjern stenen og skrab kødet ud med en spiseske. Skær kødet i tern.
Skær laksen i tern.
Vend forsigtigt avocado og laks sammen med frugt og grønt og overhæld salaten med masser af limesaft (og evt. havsalt, hvis du bruger rå laks).
Retten samles
Fyld salatbladene med laksesalat og pynt hver wrap med et aspargeshoved.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du helt gratis mini eBogen ‘1-2-3-IS’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!