

En sprød og mættende salat, der passer til det meste – fx både kyllling, fisk, skaldyr og oksekød.
Grøn peberfrugt er normalt ikke en af mine grøntsagsfavoritter, men der sker noget næsten magisk, når de skæres papirtyndt (der er mandolinjernet i øvrigt konge!). Jeg kan virkeligt anbefale dig at prøve det, også hvis du normalt ikke er fan.
Blomkålssalat til 2 personer
½ lille blomkål
1 stor rød peberfrugt
1 stor grøn peberfrugt
3 stængler bladselleri
1 lille potte frisk kruspersille
1 mellemstort løg
2 fed hvidløg
Dressing af mild olivenolie, citronsaft og havsalt
Del blomkålet op i buketter og skær dem i tynde skiver.
Halver peberfrugterne, fjern stilk, frø og frøstole og snit dem meget fint – gerne på et mandolinjern.
Skær bladselleristænglerne i tynde skiver.
Hak persillen fint.
Pil løget og skær det i fine tern.
Pil hvidløgsfedene og hak dem fint.
Bland alle grøntsagerne sammen og overhæld salaten med en dressing af olivenolie, citronsaft og havsalt.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du helt gratis mini eBogen ‘1-2-3-IS’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!