

Jeg kommer nemt til at sidde fast i de samme retter og opskrifter uge efter uge – lækkert, men ikke super varieret og det kan godt blive lidt kedeligt.
Har du det på samme måde?
For at ryste posen lidt, vil jeg hver uge lave et inspirationsindlæg, hvor jeg finder 5 tidligere publicerede opskrifter frem fra gemmeren.
Læs med, hvis du er klar til at opdage nye favoritter!
Mandag
Græskar-paprikasuppe – fløjlsblød, cremet og virkeligt smagfuld græskarsuppe med grillede peberfrugter (fantastisk smagskombination!). Suppen toppes med panderistede oksepølser og masser af frisk basilikum – som et skud sol og sommer midt i den kolde vintertid!
Tirsdag
Tunsalat med lynsyltede rødløg – en virkeligt lækker tunsalat med masser af knas fra bl.a. lynsyltede rødløg, radiser og grøn peberfrugt. ‘Salaten’ gør sig godt på alt fra rugbrøds- og knækbrødsmadder til sweet potato toast (billedet) til fyld i wraps og som topping på grønne salater. Hvis radiser ikke er i sæson, er det rigtig lækkert at erstatte dem med fintternet grønt æble!
Onsdag
Grøn juice med grønkål og ananas – hvis du i trænger til vitalitet og energi, så er denne flydende vitaminindsprøjtning lige sagen. Juicen er proppet med vitaminer, mineraler og antioxidanter fra bl.a. grønkål, ananas og mynte og så smager den forrygende (…og ikke af ‘sundt mosevand’, som andre grønne juice kan komme til)!
Torsdag
Smørristet glutenfri luksus müsli – hvis du vil forkæle dig selv i weekenden, så lav denne lækre luksus müsli med bl.a. mandler, hasselnødder og chokolade. Müslien kan fx spises med mælk, på yoghurt, smoothie bowls, frugtmos/grød og den er faktisk også lækker som crunchy drys på en omgang havregrød! (…og den fungerer også upåklageligt på fx is og frugtsalat).
Fredag
Sushi med sticky gulerodsris og laks – sushi behøver ikke at være en grøntsagsfattig affære, hvis du erstatter de sædvanlige ris med fx sticky gulerodsris! Risene består af bl.a. gulerod og blomkål og er et anderledes alternativ til de almindelige hvide ris. Sushirullerne kan fyldes med fisk/skaldyr/grønt efter ønske, men her er bl.a. anvendt laks og avocado.
Det var lidt blandede bolsjer til din maduge – jeg håber, at du har fået mod på at prøve et par nye opskrifter!
Anbefaling – hvis du kun skal lave én ny opskrift denne uge så vælg:
Smørristet glutenfri luksus müsli – müslien får denne uges anbefaling fordi, at du sikkert har glemt, hvor godt en hjemmelavet müsli smager…
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.