

Jeg kommer nemt til at sidde fast i de samme retter og opskrifter uge efter uge – lækkert, men ikke super varieret og det kan godt blive lidt kedeligt.
Har du det på samme måde?
For at ryste posen lidt, vil jeg hver uge lave et inspirationsindlæg, hvor jeg finder 5 tidligere publicerede opskrifter frem fra gemmeren.
Læs med, hvis du er klar til at opdage nye favoritter!
Mandag
Kyllingelår med timian og honning – hvis man var den platte type (helt hypotetisk), kunne man snildt fristes til at sige noget i stil med ‘Mad i fad gør altid glad’… Men altså, mad i fad er faktisk ret genialt. Alt smides ind i ovnen og passer rimeligvis sig selv, mens du kan lave andre ting = minimal aktiv arbejdstid = win! Her er det lækre timian-honningglaserede kyllingelår på en bund af bl.a. gulerødder, æble og hvidløg, der udgør et nemt aftensmåltid.
Tirsdag
Blåbærsmoothie med spinat – smoothies er geniale til at gemme bl.a. grønt, proteintilskud (jeg bruger collagen peptider), sunde fedtsyrer, osv. og et mega plus er, at de kan varieres i uendeligt mange smagfulde kombinationer. Her er blåbær, banan og spinat de primære ingredienser!
Onsdag
Selleripasta med pinjekerner – knoldselleri er en fantastisk grøntsag at lave ‘pasta’ af. Selleri holder formen godt og smagen er meget mild. I kombination med lidt smeltet smør, tørristede pinjekerner og finthakket persille er det GUF!
Torsdag
Bagt Butternut squash med kalkun – prøv at erstatte den bagte kartoffel med græskar for et farve- og betainrigt alternativ! Det bagte græskar fyldes her med ingefærkrydret kalkunkød – nemt og lækkert.
Fredag
Kakaomousse med sød kartoffel – hvis du elsker chokolademousse, så vil jeg anbefale dig at prøve denne kakaomousse med sød kartoffel. Det er en lidt anderledes, men rigtig lækker dessert at forsøde weekenden med!
Det var lidt blandede bolsjer til din maduge – jeg håber, at du har fået mod på at prøve et par nye opskrifter!
Anbefaling – hvis du kun skal lave én ny opskrift denne uge så vælg:
Selleripasta med pinjekerner – selleripastaen får denne uges anbefaling fordi, at selleri er en totalt overset, men absolut genial ‘grøntsagspasta-grøntsag’. Mange har et lidt anstrengt forhold til smagen af selleri, men som pasta er smagen virkeligt meget mild og langt de fleste ender med at elske selleri tilberedt på denne måde – måske det også bliver en ny favorit for dig?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.