

En super velsmagende kyllingesalat med mild smag af gurkemeje, sødmefuld mango og et saltet crunch fra bladselleri – en lækker pålægssalat, der passer perfekt på et godt stykke brød (fx ‘Det-tætteste-du-kommer-på-rugbrød’-rugbrødet) eller på en sweet potato toast (se her, hvordan du laver sweet potato toast).
Pålæg til 2-4 personer
2 kyllingebryster
1 løg
2 stilke bladselleri
½ mango
2-3 dl mayonnaise
Smag til med stødt gurkemeje (gerne gurkemejepastaen), Himalayasalt og evt. lidt honning
1. Bring en gryde med vand i kog.
2. Pil løget og halver det.
3. Dump kyllingebrysterne og et ½ løg ned i det kogende vand og lad det koge i 5 minutter.
4. Sluk for varmen, sæt låg på gryden og lad kyllingebrysterne pocheres færdige i det varme vand i 30 minutter.
5. Fisk kyllingebrysterne op af vandet og lad dem køle let af, inden de skæres i tern.
6. Skær det resterende halve løg i fine tern.
7. Skær bladselleristilkene i tynde skiver.
8. Skræl mangoen og befri kødet fra stenen, skær frugtkødet i fine tern.
9. Rør kyllingekød, løg, bladselleri og mango sammen.
10. Vend kyllingesalaten sammen med mayonnaise og smag pålægssalaten til med gurkemeje, Himalayasalt og evt. lidt honning.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du eBogen ‘Boost dit immunforsvar’ samt mailserien ‘De 7 bedste tips til en vinter med færre sygedage’ , når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.